El sol presideix un primer diumenge de Fires amb gran afluència de públic

A diferència d’ahir, avui el temps ha donat un respir perquè els inquers i visitants gaudeixin sense necessitat de paraigua el primer diumenge de Fires d’enguany. El sol i les temperatures agradables han propiciat que moltes persones s’acostin fins a la ciutat per recórrer els seus carrers i descobrir totes les activitats, fires i mercats que hi ha instal·lats a la Fira de la Terra.

En el Claustre de Sant Domingo, la I Fira de Salut i Ecologia ha rebut a molts curiosos i interessats en com millorar la seva salut i benestar. L’organitzador de la Fira, el doctor Felip Ramis, s’ha mostrat satisfet amb la resposta i participació del públic en les més de 25 activitats que tenien programades.

Una altra de les novetats ha estat la Fira de Cases Regionals, durant el matí els diferents centres i cases que participen en aquest esdeveniment han realitzat mostres dels seus balls, música i gastronomia típics de la seva regió.

En la seva novena edició, la Fira de Sostenibilitat tampoc ha defraudat, i és que any rere any els seus organitzadors aconsegueixen oferir novetats relacionades amb la necessitat de mantenir en equilibri i cuidar el nostre medi ambient.

Encara sou a temps de gaudir d’aquestes activitats i de moltes unes altres com són la mostra de sobrassada, el mercadet de plantes i flors o el barri dels artesans.

X