El que diuen els mitjans sobre el Dijous Bo, a cop de clic

Tots els mitjans de comunicació de les Illes han destacat, un any més, la grandesa del Dijous Bo. L’alt nombre de participació i les xifres rècord han estat reflectides en els diferents mitjans digitals de les Balears. D’aquesta manera, IB3 Televisió és contundent i parla d’«Èxit del Dijous Bo d’Inca» en un videoreportatge que ofereix al seu web oficial.

Canal 4 Televisió també va estar present a la cita i va oferir en el seu espai Avui Actualitat un extens reportatge en què parla d’èxit i de la gran acollida dels habitants de la capital des Raiguer als seus visitants.

La premsa local en la seva edició digital també destaca el desenvolupament del Dijous Bo. Última Hora titula: «Inca gaudeix amb el Dijous Bo», el diari El Mundo , «Inca es converteix en capital de Mallorca per un dia» i el Diario de Mallorca parla del Dijous Bo com «el més gran de Mallorca». Mallorca Confidencial recorda que «Mallorca es bolca en el Dijous Bo» i afegeix que«Inca registra 01:00 Dijous Bo 2015 de rècord», i Ciutat Digital insisteix que« El Dijous Bo converteix Inca a la capital balear per un dia».

El dBalears va llançar amb gran èxit una edició especial del Dijous Bo i el digital Economia de Mallorca titula: «Inca es converteix en un formiguer per rebre el Dijous Bo».

Les diferents emissores de ràdio de les Illes també van estar presents en el Dijous Bo i fins a deu mitjans van emetre els seus programes en directe des de la capital des Raiguer. El periodista de la Cadena SER Andreu Manresa ha dedicat els seus dos últims Apunts radiofònics a Inca: «Un altre dijous que llueix», va comentar ahir. Per la seva banda, Última Hora Ràdio va realitzar un gran desplegament i en la portada del seu web corporatiu es pot llegir: «Avui és el dia».

Radio Balear destaca unes declaracions del batle d’Inca Virgilio Moreno a la seva web oficial i subratlla la bona temperatura registrada en el dia del Dijous Bo: «El temps acompanya el Dijous Bo més concorregut». Per la seva banda, la ràdio local, Inca Ràdio, va lloar la varietat, participació i clima del Dijous Bo: «Inca Ràdio protagonista en un Dijous Bo assolellat, variat i molt concorregut».

X