Comença el blog trip #Somdemallorca per promocionar Inca com a destinació turística

Avui ha començat a Inca el blog trip #Somdemallorca, organitzat per l’Agencia Comic  amb el patrocini de l’Ajuntament d’Inca i la Fundació Mallorca Turisme. Es tracta de les primeres jornades per a bloguers i influencers de viatges que s’organitzen a la capital del Raiguer, per promocionar el municipi com a destinació turística i donar a conèixer les múltiples experiències que s’hi poden viure.

«Inca és un municipi amb un gran potencial turístic, que volem anar impulsant. Aquesta actuació ens permetrà mostrar els racons més emblemàtics de la ciutat i més desconeguts, així com promocionar el nostre patrimoni històric i cultural, la gastronomia i els comerços de proximitat», destaca el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Per la seva part, el regidor de Turisme i promoció de la ciutat Miguel Ángel Cortés explica que «els blog trips són ideals per promocionar de manera original i diferent un destí, i posicionar-lo. Inca és una ciutat perfecta per a tots aquells turistes que cerquen l’autenticitat i volen conèixer la forma de vida mediterrània tradicional».

Així doncs, el gran protagonista de la visita d’avui ha estat el tradicional mercat del dijous, que se celebra setmanalment al centre de la ciutat. Després els més de dotze influencers i bloguers que participen d’aquest blog trip han pogut gaudir també de l’artesania amb la visita al taller de Francisca Truyol.

La pròxima aturada ha estat Can Guixe, un nou hotel i bistrot que acaba d’obrir les seves portes a Inca. La jornada finalitzarà avui amb una experiència gastronòmica de la mà del xef Joan Marc i el seu restaurant, ubicat a la plaça del Blanquer. La proposta culinària inclourà els productes de proximitat adquirits en el dijous.

El blog trip continua els dies 5 i 6 de juny, i inclourà moltes activitats, tallers i rutes amb la finalitat que els participants puguin anar descobrint Inca i anar compartint la seva experiència a través de les xarxes socials i després, de manera més detallada, en els seus blogs turístics. Entre els punts que visitaran es troba el convent de Sant Bartomeu, el Museu del Calçat i la Indústria o el puig de Santa Magdalena, a més de molts d’altres indrets i activitats especials.

L’esdeveniment es pot seguir per xarxes socials, sobretot a través d’Instagram i Twitter, amb les etiquetes #mallorcasafetourism i #visitinca. D’altra banda, se’n pot obtenir tota la informació a la web www.somdemallorca.com.

X