Chefs(in) presenta la seva guia de restaurants Transfer Class 2023-24

Last updated:

La ciutat d’Inca va acollir dilluns 27 de març la presentació de la nova edició de la guia TransferClass de Chefs(in), la qual inclou sis nous restaurants d’alta cuina, a més dels millors establiments gastronòmics de les illes. Aquesta guia és reconeguda per la seva rigurositat i la seva capacitat per descobrir i promocionar els millors xefs de les illes i, per tant, als millors restaurants de les Illes Balears.

Entre els sis nous restaurants destaquen noms com el del Restaurant Laudat, dirigit pel xef Hideaki Yoshioka a Mallorca, que s’ha guanyat una merescuda reputació per la seva exquisida fusió de la cuina japonesa i mediterrània. També es troba a la llista el restaurant Nuspalma, dirigit per la xef Irene Martínez, que ofereix una cuina creativa i de temporada.

Un altre dels nous restaurants a la llista és Saba Mallorca, liderat pel xef Alejandro Bermúdez, una aposta pel producte local i fresc que garanteix un viatge gastronòmic per no oblidar. També s’ha incorporat la Sala de Personal, una cocteleria que ofereix un espai de creació gastronòmica, ubicada al Passeig de Mallorca de Palma.

A Menorca es troba Ca na Pilar, de Víctor Lidón, a Eivissa, es troba l’ASAL Ibiza Restaurant & Bar, liderat per Íñigo Rodríguez, i a Formentera el Quimera Restaurant, dirigit per Ana Jiménez.

X