Laura Baena omple la Casa de Cultura amb la seva conferència del cicle IncaBusiness

Laura Baena va acaparar l’atenció de les dones d’Inca en protagonitzar una conferència encabida dins el cicle IncaBusiness en la qual va dissertar sobre la conciliació i va explicar el naixement, fa deu anys, del Club de Malasmadres. El Casal de Cultura d’Inca es va omplir per assistir a aquest esdeveniment. El 90 % del públic eren dones que “van riure, van gaudir i van compartir les anècdotes de mala mare”, segons va explicar la mateixa Laura després de la xerrada.

Sota el títol “Malasmadres, la renúncia no és la solució”, Laura Baena, fundadora del Club de Malasmadres, va explicar la seva experiència i els coneixements sobre la maternitat i la conciliació laboral.

Laura Baena és una creativa publicitària i comunicadora reconeguda per fundar el Club de Malasmadres, una comunitat que busca desmitificar la maternitat i acabar amb el model social de mare perfecta, i lluitar per aquelles dones que volen optar al mateix temps per la seva carrera professional i per veure créixer els seus fills. Laura Baena va fundar el Club de Malasmadres el 2014 i des de llavors acumula més d’un milió de seguidors.

Laura Baena ha donat veu a una generació de dones que trenca estereotips i lluita per una maternitat real. Referent de la conciliació a Espanya, és una de les grans responsables d’eleva la categoria d’aquest debat a l’esfera social i política. Baena vol canviar el món, i per això ha impulsat l’Associació Jo No Renuncio, que també presideix. Sota el lema “Jo No Renuncio”, aquesta entitat sense ànim de lucre es proposa implantar mesures a favor de la conciliació i per això realitza estudis sociològics, organitza tallers i ofereix assessorament legal gratuït en el Telèfon Groc de conciliació.

A més, Laura dirigeix el pòdcast del Club de Malasmadres, en qu+e es poden trobar reflexions i entrevistes a diferents convidades que ofereixen el seu punt de vista sobre la dona, la maternitat i el feminisme.

Una vegada acabada la xerrada, Laura Baena va atendre els assistents i els va dedicar exemplars del seu llibre.

X