Cas Cerveser, cervesa de la serra de Tramuntana

En Tià Morey, responsable de la Cervesa Galilea, ja fa dos anys que la comercialitza amb èxit, amb dedicació exclusiva. Es tracta d’una American Amber Ale, i va començar a produir-la fa vuit anys a ca seva. Ara per ara té capacitat per produir fins a 4.000 litres al mes i compta amb una àmplia distribució per l’illa. Normalment, el millor per a trobar-la és cercar a la seva web (http://cascerveser.com/) o Facebook (Cas Cerveser, cerveza natural de Galilea, Mallorca). No obstant això, el dia 20 tindràs l’ocasió de gaudir d’aquesta i altres cerveses artesanals gràcies a les fires. Per a Tià, “aquests esdeveniments vinculats a la cervesa han anat molt bé, i més considerant la grandària d’Inca i la fama de les Fires”. Ja saps, si vols tastar la millor cervesa artesana natural de la serra de Tramuntana, només has de venir el dia 20 a Inca!

This post is also available in: Spanish

X