Virgilio Moreno: «Serà una Fira molt participada amb oci, gastronomia, tecnologia i activitats infantils»

El batle d’Inca Virgilio Moreno ha explicat avui a Inca Ràdio que «la Primera Fira va ser un èxit d’organització i participació», i ha convidat a tots els ciutadans de Mallorca a acudir a la Segona Fira, que comença divendres amb la Passarel·la de Moda dels nins: «Hem potenciat les zones d’aparcament, i comptarem amb una Fira molt participada amb oci, gastronomia, tecnologia i activitats infantils.»

Moreno assegura que a la Segona Fira se celebraran interessants activitats per a tota la família i que parteixen de la premissa de fomentar la participació ciutadana. Com a esdeveniments destacats l’alcalde va destacar la Fira de Noves Tecnologies, les passarel·les de moda i la ruta de tapes gurmet Peccata Minuta.

A més, va insistir a potenciar els dissabtes de fira per afavorir el comerç: «Divendres a partir de les sis de la tarda ja tindrem nombroses activitats pròpies de la Fira i posteriorment, el primer gran esdeveniment, la desfilada de moda dels infants».

Virgili Moreno també s’ha referit a la resta de les festes que ens esperen. Moreno aposta per «recuperar la importància de celebrar la festa de la patrona de la ciutat» després de la Tercera Fira, i ha afegit que «volem que el Dimecres Bo sigui un dia de festa i que hi hagi equilibri entre oci i veïns». Finalment recorda que la filosofia de l’actual equip de govern municipal és «potenciar el que ha funcionat bé i innovar».

X