Tot a punt per a la II Mostra de Cervesa Artesana

La plaça de l’Ajuntament canviarà per un dia el seu nom per acollir durant tot el diumenge la II Mostra de Cervesa Artesana Mallorquina, un esdeveniment que reunirà set dels vuit productors de cervesa de les Illes. El centre neuràlgic de la capital del Raiguer passarà a anomenar-se durant unes hores la plaça del Llúpol. Allà s’exposaran i vendran diferents tipus de cerveses de 7 dels 8 productors d’aquesta popular beguda a les Balears.

La Mostra estarà oberta des de les 10 del matí i en ella s’oferirà una canya i una tapa al preu de 3 euros. El Celler Can Amer i la prestigiosa marca Quely oferiran les tapes.

Segons ha explicat Miquel Amorós, un dels impulsors de la Mostra, en aquesta edició s’ha decidit traslladar l’esdeveniment a la plaça d’Espanya perquè “el Claustre era un lloc fenomenal, un marc perfecte, molt bonic, però costava portar la gent allà. Ara com que estarà al centre d’Inca tot serà més fàcil“. Amorós ha afegit que s’ha optat per oferir una tapa perquè “ens hem adonat que, si no hi ha menjar, la gent beu menys”.

A més, a la II Mostra de Cervesa Artesana també es mostrarà la maquinària, matèries primeres i procés d’elaboració d’aquesta beguda. L’exposició romandrà oberta des de les 10 del matí i durant tot el dia.

X