Inca ja viu la primera fira

El primer cap de setmana de fira ja és aquí. Un programa molt extens garanteix satisfer el que el visitant espera trobar en aquesta primera fira, que ahir dijous va tenir el seu primer acte amb la inauguració de l’exposició “Cartells de cinema del Teatre Principal d’Inca (1936-1994) al Claustre de Sant Domingo”. A partir d’aquí, moltes activitats, entre les quals òbviament predominaran les relacionades amb la temàtica de la fira: plantes, flors, agrícola i artesana.

Avui està prevista la presentació dels equips del Bàsquet Inca i del Club Bàsquet Dijous Bo, a més d’una bunyolada i dos actes rellevants: la presentació del llibre La fuerza de Álvaro i el concert del grup Los Secretos.

Demà dissabte tenim el Campionat Ciutat d’Inca de truc i, a les 19 hores a la plaça de Santa Maria la Major, la segona edició de Sa cuina de sa padrina, excel·lent oportunitat per degustar la millor cuina casolana elaborada per membres de les associacions de la tercera edat de la ciutat.

I diumenge una infinitat d’activitats per a tots els gustos i edats. Des del Concurs de Llançament de Rams de Núvia a la Mostra de Cervesa Artesanal, a més de la V Trobada de Cossos d’Emergències. Però n’hi ha més, molt més: els visitants de la fira podran presenciar, per exemple, el Concurs de Decoració de Cossiols, una exposició d’horts urbans, mostres d’artesania i l’actuació del Circ Bover.

X