Torres inaugura el Dijous Bo sota una fina pluja

La previsió meteorològica apuntava sol i núvols per al Dijous Bo, però en les hores prèvies el temps no ha acompanyat la comitiva i, uns minuts abans de la inauguració oficial de la festa mallorquina per excel·lència, han començat a caure unes fines gotes d´aigua a la capital des Raiguer.

Malgrat això, el Dijous Bo de les noves tecnologies ja ha començat. A les 18 hores i a través de les xarxes socials Twitter i Facebook s´ha anunciat el tall de cinta per part del batle, Rafel Torres, que com és habitual en els darrers anys ha arribat en un carruatge acompanyat per la resta de la comitiva municipal.

Torres ha declarat després del tall de cinta que «és el dia més important per a la nostra ciutat i malgrat les quatre gotes que cauen esper que demà no plogui, tal com indiquen les previsions meteorològiques».

El batle espera que «el Dijous Bo torni a tenir un èxit de visitants, estic segur que avui capvespre i demà molts mallorquins vindran a la nostra ciutat». A més, Torres ha desitjat que la ciutadania «gaudeixi d´un dia de festa, d´un dia únic a Mallorca» i ha recordat que tot i les retallades pressupostàries «hem fet els deures» perquè el Dijous Bo sigui un any més «una cita inoblidable».

X