Les autoritats de les Illes Balears visiten el Dijous Bo

Les principals autoritats de l’illa han visitat aquest dijous la fira del Dijous Bo d’Inca 2021.

L’alcalde d’Inca Virgilio Moreno ha remarcat que el Dijous Bo és “el gran dia” d’Inca i ha celebrat que es torni “a una certa normalitat” en aquesta edició. “Hem de mostrar molt des de la nostra gastronomia, el nostre comerç, la nostra indústria, la nostra cultura i el nostre patrimoni”, ha assegurat.

Per la seva banda, la presidenta del Govern Balear ha animat la població a consumir producte local, atès que “aquestes fires també serveixen per reactivar la nostra economia”.

La presidenta ha considerat que aquesta edició del Dijous Bo és “de transició” i suposa “un abans i un després després de la pandèmia de la COVID-19”.

En aquest sentit, ha reclamat a la població que durant la fira es mantinguin les mesures de protecció individuals i col·lectives, sobretot l’ús de la màscara, ja que no és possible guardar la distància de seguretat. També ha animat que es vacuni la població que encara no ho ha fet, ja que el Vacubús serà durant aquests dies a Inca amb motiu de la fira.

La presidenta ha valorat la participació de totes les persones que fan possible aquest esdeveniment i ha destacat que, com a inquera, sap que el Dijous Bo “significa molt més que una fira”. “La vivim amb molta il·lusió i molta intensitat”, ha ressaltat.

En la visita a Inca, la presidenta ha estat acompanyada de la consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació Mae de Concha, la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat Mercedes Garrido, i l’alcalde del municipi Virgilio Moreno, entre altres.

Les autoritats han fet un recorregut per diversos expositors i han estat presents a l’acte de lliurament dels premis del XXVIII Concurs Morfològic del Porc Negre Mallorquí.

X