Compte enrere per encetar el Dijous Bo a Inca

La capital del Raiguer ha despertat avui amb les millors de les sensacions possibles hores abans d´encetar el Dijous Bo 2011 que, com ja és tradició, es posa en marxa l´horabaixa del no manco esperat Dimecres Bo.

Així, a les 15 hores a la plaça del Bestiar començarà la subhasta del porc negre mallorquí i, una hora més tard, el XIX Concurs Morfològic d´aquest estimat animalet tan important a l´Illa.

A les 17:30 hores les autoritats locals encapçalades pel batle Torres inauguraran el Dijous Bo amb el tall de cinta del mercat tradicional pagès a la plaça d´Espanya, un mercat que s´estén per la plaça del Bestiar, carrers de Bartomeu Coc, Sirena, Hostals, Garroves, Major, Comerç, Bisbe Llompart, Jaume Armengol, Pau i Miquel Duran.

Un poc més tard, a les 19 hores, també obrirà les portes la mostra de comerços a la plaça de la Llibertat i el XLI Concurs Exposició d´Ornitologia Dijous Bo al carrer d´Artà (antic pàrquing de la Policia Local). A les 20 hores es lliuraran els premis del II Certamen d´Arts Plàstiques Dijous Bo 2011 al Centre d´Art Sa Quartera… Tot abans que la festa i els més joves prenguin els carrers d´Inca.

X