Sopa de Cabra, cap de cartell del 5è Memorial Miquel Albero Maestre

El Patí d’Armes del Quarter General Luque serà, per cinquè any consecutiu, l’escenari del Memorial Miquel Albero Maestre, que se celebrarà el 6 de juny a partir de les 21 hores. El cartell del festival de música en català estarà encapçalat per Sopa de Cabra, que avui ha presentat el seu nou disc “La gran onada”. La banda, liderada per Gerard Quintana, estarà acompanyada durant el concert pels grups mallorquins Anegats, Cabot i OR.

“El memorial Miquel Albero Maestre es consolida any rere any amb la participació de grans grups del panorama de música en català. Han passat ja pel Quarter General Luque grans bandes com Manel, Xarango, Els Catarres o Sau”, explica Antoni Peña, regidor de Festes i promoció de la ciutadania. Peña ha afegit que “estam molt contents de poder contar enguany amb Sopa de Cabra i el grup mallorquí Anegats, que estaran acompanyats de dos grups més autòctons, els quals són OR i Cabot. D’aquesta manera, hem aconseguit tenir un cartell de luxe”.

Les entrades es troben ja a la venda a Discos Oh (Palma) i Discos Baba (Manacor). També es poden obtenir a través de la web www.ticketmaster.es.

Miquel Albero Maestre va ser un dels impulsors i coordinador de la campanya ‘Enllaçats per la Llengua’, en defensa del català. Era professor de l’Institut Pau Casesnoves, quan va morir l’any 2015 en un accident de trànsit a la carretera vella d’Inca a Binissalem. Així doncs, el memorial va néixer per retre homenatge a una persona molt compromesa amb la cultura i la llengua catalana.

La celebració d’aquest acte està pendent de l’evolució de la situació de la pandèmia del COVID-19
X