Salut i Ecologia aposta per donar protagonisme a la producció ecològica a la seva segona edició

El cap de setmana del 21 i 22 d’octubre el Claustre de Sant Domingo acollirà la segona edició del saló Salut i Ecologia. En aquesta s’han marcat com a objectiu donar visibilitat a diferents sectors de producció ecològica i entitats que busquen preservar el nostre patrimoni natural. La regidora de Fires i Dijous Bo Antònia Sabater, juntament amb el Dr. Felip Ramis, han estat els encarregats de presentar les novetats de l’esdeveniment. «Amb la segona edició, Inca es consolida com a referent de propostes orientades cap a una concepció de la salut i els hàbits de vida més natural, sostenible i responsable», ha comentat Ramis.

Durant tot el cap de setmana es durà a terme una àmplia oferta divulgativa desenvolupada a través de conferències, tallers i activitats formatives, que estarà complementada per atractives propostes de restauració orgànica i altres activitats d’oci. La moda sostenible també serà protagonista en aquesta edició. Les propostes de nutrició que regeneren i equilibren el cos, la cosmètica natural o la pràctica d’activitats físiques i energètiques estaran presents a través d’expositors i tallers en els quals es podrà aprendre com aprofitar al màxim tot el que s’ofereix.

Salut i Ecologia comptarà amb la participació d’iniciatives solidàries i entitats que desenvolupen la seva activitat incloent l’ètica i la responsabilitat entre els seus objectius, i no condicionades exclusivament per criteris de màxim benefici. Es pretén mostrar, des de l’organització, que existeix una altra forma de fer les coses a diferents sectors econòmics com el bancari o el turisme. Enguany, a més, es podrà gaudir d’un nou projecte de restauració orgànica que pretén canviar totalment el concepte d’anar de tapes.

X