Rata Market, un mercat efímer i únic ple d’artesania i activitats

El Claustre de Sant Domingo acollirà en aquest tercer cap de setmana de Fires el Rata Market, una original idea de mercat efímer que aposta per l’artesania i el petit comerciant. Durant el 5 i 6 de novembre, en el recinte s’instal·laran 25 expositors i es realitzaran diverses activitats, com contacontes i càpsules musicals.

Així com ha explicat a la roda de premsa Miquel Ferrer, creador i organitzador de Rata Market, «tractem de dur a terme una fira diferent fent una selecció de productes perquè hi hagi artesans i productors locals». Ferrer ha assegurat que només hi tenen cabuda «productes que no es fabriquen en sèrie i que superen uns estàndards de qualitat».

A més, el creador ha afegit que «el mercat és una excel·lent oportunitat perquè es donin a conèixer aquests petits comerciants». En aquesta mateixa línia, ha explicat que amb la iniciativa es pretén «fomentar i servir de plataforma a joves i no tan joves que tenen projectes i creacions noves».

D’altra banda, el batle d’Inca, Virgilio Moreno, ha indicat que a l’hora d’apostar per Rata Market «va haver-hi unanimitat». Moreno ha assegurat que «es tracta d’una novetat d’aquest any. Un mercat únic i exclusiu en el qual hi haurà molts productes diferents». En aquest sentit, la regidora de Fires i Dijous Bo, Antònia Sabater, ha assenyalat que «aquí es trobaran coses que no es poden trobar a cap altre lloc».

En vistes del bon temps que es preveu, el batle ha fet una crida als ciutadans «perquè vingui tothom a gaudir del que hem preparat». Per a més informació sobre les activitats programades o els expositors que s’instal·laran es pot consultar la web http://www.ratamarket.com/inca/.

X