La Fira de l’Oci s’acomiada amb bones xifres de visitants

El cap de setmana del 28 i 29 d’octubre es va celebrar en Inca la Segona Fira, dedicada a l’oci i el motor. A diferència de la Primera Fira, en aquesta segona el sol i el bon temps van fer acte de presència. Per aquest motiu, no es va haver de suspendre cap acte programat i es va poder desenvolupar la Fira íntegrament.

Les agradables temperatures van servir de reclam perquè inquers i visitants s’acostessin a Inca per passejar pels seus carrers i no perdre’s cap detall de les activitats. Si bé el dissabte es va poder observar una important quantitat de gent pels carrers, el diumenge va ser sens dubte el millor dia d’aquesta Segona Fira. Inca es va mantenir plena des de primeres hores del matí fins a la nit.

Entre els actes amb major afluència de públic es troben tots aquells relacionats amb el motor. Les exhibicions i els campionats de diverses modalitats esportives van acaparar les mirades durant el cap de setmana.

Igualment, també és destacable la quantitat de gent que passejava i gaudia d’altres activitats i mostres, com van ser la Fira de la Ciència i la Tecnologia, el II Leatherfest Rock & Roll o la Mostra d’Antiguitats.

No obstant això, aquesta setmana toca posar ja la vista a la tercera i última de les fires precedents al Dijous Bo. Durant el cap de setmana podrem gaudir de la Fira de l’Art, en la qual tindran molt de pes la gastronomia, la cultura i les emocions.

[widgetkit id=”47″]

X