Rafel Torres: «El Dijous Bo tornarà a calar en el cor de tots els mallorquins»

El batle d’Inca, Rafael Torres, ha recordat avui en el seu pas per diversos mitjans de comunicació que “el Dijous Bo tornarà a calar en el cor de tots els mallorquins”.

Torres va convidar a Onda Cero a tots els mallorquins a assistir a la fira dijous que ve, i ha desitjat que “es trobin com a casa, perquè és casa seva”.

El primer edil de l’Ajuntament d’Inca va fer un repàs de tots els esdeveniments que se celebraran durant els dies previs, el Dimecres i el Dijous Bo, i va destacar, entre ells, el Certamen d’Arts Plàstiques.

A més, ha recordat que durant el Dimecres Bo “pràcticament el 100 % de la fira està muntada”, per la qual cosa també és una bona idea visitar-la.

Finalment, ha advertit que “enguany intentarem lluitar contra la venda il·legal, perquè no fer-ho seria anar en contra de tots els que fan les coses bé”.

Per la seva banda, Torres va comentar a la Cadena SER que “enguany hem regulat els horaris de tancament de la nit del Dimecres Bo a fi que els funcionaris de l’Ajuntament puguin realitzar les tasques de neteja”.

El batle va reconèixer que “tinc la sensació de preocupació, però el gran treball està fet, tenim un gran equip de regidors i funcionaris”. A més, va convidar a tots a visitar Inca: “És el millor dia per demostrar el nostre caràcter i ensenyar els nostres productes”, va finalitzar.

 

X