Orgullosament Inca celebra el seu cinquè aniversari

El festival se celebrarà els dies 16 i 17 de juliol en el Quarter General Luque

S’ha ampliat la programació i enguany es realitzaran més activitats

Entre les estrelles convidades destaquen Paca la Piraña i Sonia Madoc

Coincidint amb el Dia Internacional de l’orgull LGTBI, l’Ajuntament d’Inca i l’associació Únic han presentat una nova edició de l’Orgullosament Inca, que enguany celebra el seu cinquè aniversari. El festival ha ampliat la seva programació i es durà a terme els dies 16 i 17 de juliol, en el Quarter General Luque.

«Després d’un any d’aturada a causa de la COVID-19, tornam amb més ganes que mai per celebrar el cinquè aniversari de l’Orgullosament Inca. Enguany per controlar aforaments i garantir el compliment de totes les mesures vigents el festival es trasllada al Quarter General Luque», explica el regidor de Festes Antoni Peña.

Així doncs, l’Orgullosament Inca començarà el dia 16 de juliol amb una jornada de caràcter més cultural, que es durà a terme en el Museu del Calçat i la Indústria d’Inca. L’acte començarà amb la presentació del nou llibre de Valeria Vegas, LIBÉRATE. Després es presentarà també la marca de joieria YHOR ‘JOYAS DE DISEÑO’ amb Jordi Martorell Beltran. Així mateix, de forma paral·lela els assistents podran gaudir de l’exposició fotogràfica «ORGULLOSAMENT. 5 anys d’orgull a Inca», promoguda per l’associació ÚNIC. Aquesta mostra commemora el cinquè aniversari, repassant amb imatges el més destacat de cada edició.

Com cada any, el plat fort de l’Orgullosament Inca serà el dia 17 amb la celebració del festival en el Pati d’Armes del Quarter General Luque. Enguany, els convidats són Paca la Piraña, Sonia Madoc, integrant del grup musical Sonia y Selena, i Baaldo. Com no podia ser d’una altra manera, comptarem també amb la participació de Topacio Fresh, Pep Noguera (de Diabéticas Aceleradas), i Vivian Caoba.

Enguany, com a novetat, s’ha posat en marxa també un concurs de drags, de la mà de l’Associació Únic. Les bases es poden consultar aquí. Per garantir el compliment de totes les mesures de seguretat vigents i controlar l’aforament, els assistents hauran d’adquirir prèviament una entrada per a cada jornada. Més informació.

X