Es presenta la segona edició de la Nit del Vi d’Inca

La Fàbrica Ramis acollirà la segona edició de la Nit del Vi, una activitat emmarcada dins les primera Fira d’Inca. Per presentar les novetats han estat presents el Batled’Inca, Virgilio Moreno, el conseller d’Economia del Consell de Mallorca, Cosme Bonet, la regidora de Fires, Antònia Sabater, el director de Foment de l’Economia Local, Lluis Socias, el president de Petits Cellers, Guillem Vicens, el president de Pimeco, Bernat Coll, la presidenta d’Activa’t Inca, Mar Nicolau i representants de la junta local l’Associació Espanyola contra el Càncer.

Així el pròxim dissabte 21 d’octubre a partir de les 19 hores, la gent que s’acosti fins a la Fàbrica Ramis podrà gaudir d’un tast de vins de diferents bodegues de Mallorca. Amb el tiquet d’entrada es col·laborarà amb l’Associació Espanyola contra el Càncer.

A més, amb l’entrada es podrà aconseguir una copa commemorativa de l’esdeveniment. D’aquesta manera es podrà reutilitzar per a pròximes edicions. Durant el vespre un grup de jazz amenitzarà la vetllada.

Per part de les entitats organitzadores, s’espera que l’acte tengui l’acollida que a la primera edició.

X