El Dijous Bo transcorre amb normalitat i sense incidents

Segons ha confirmat la Policia Local el Dijous Bo s’està desenvolupant amb total normalitat, i tan solament s’han registrat petits incidents lleus sense importància. Això demostra que cada any Inca està més preparada per rebre els visitants que vénen a gaudir del Dijous Bo. Uns visitants molt nombrosos, ja que, a falta d’estimacions oficials, aquest any s’està registrant una xifra realment extraordinària.

El cap de la Policia Local, Pepe Cañete, ha assegurat que estan «sorpresos per com de bé està anant tot». A més, el bon temps ens està acompanyant durant tota la jornada, amb una temperatura mitjana superior als 20 graus. Aquest temps està provocant que més gent s’animi a anar a Inca i passegi per tota la ciutat aprofitant el sol que ens acompanya.

Per altra banda, el cap de policia també ha destacat que “els pàrquings de la ronda i de Jaume I estan funcionant molt bé” i que “gràcies a la nova ubicació dels estacionaments ha pogut aparcar molta gent i s’ha disminuït el trànsit dins de la ciutat”.

Respecte a ahir a la nit, Dimecres Bo, Cañete ha explicat que «comparativament es van haver de realitzar moltes menys assistències mèdiques que altres anys» i que «no va haver-hi menors implicats en problemes amb l’alcohol tant pel que fa a la venda com al consum».

X