El Campionat de Balears de Motocròs Base arriba dissabte a Inca

Comença el compte enrere pel Trofeu Ciutat d’Inca, prova del Campionat de Balears Motocròs Base, que se celebrarà el pròxim dissabte 25 de juliol a partir de les 8 hores en el circuit Territori 100 Emocions. En aquesta competició participaran atletes arribats de totes les Illes Balears, de les categories: 65 c.c., Minicròs, MX2, sub-18 i Promeses.

Per tant, a partir de les 8 hores es realitzaran les verificacions als participants dins el mateix circuit. A continuació, de 8.45 a 9.55 hores es duran a terme els entrenaments lliures i cronometrats de les diverses categories. Una vegada finalitzats els entrenaments, a les 10 hores començarà la cursa, que estarà dividida en dues tandes d’atletes. D’aquesta forma, de 10 a 11:20 hores, serà el torn dels corredors de la primera part i d’11.30 a 12.50 hores, ho faran la resta de pilots. Una vegada finalitzada la cursa, es farà l’acte de lliurament de premis a les 13.15 hores.

Dissabte, a les 9.00 hores abans de començar la competició, es durà a terme un homenatge a Adolfo Caballero, pilot de motociclisme que va perdre la vida la setmana passada a un tràgic accident de trànsit amb només 22 anys. Hi assistiran els familiars del pilot. D’altra banda, el diumenge 26 de juliol a les 9 hores, se celebrarà la Diada Motocròs a elit al mateix circuit Territori 100 Emocions.

X