El Dijous Bo protagonitzarà el cupó de l’ONCE del 18 de novembre

La gran fira de Mallorca, el Dijous Bo, serà la protagonista del cupó de l’ONCE del dijous 18 de novembre. En total es posaran a la venda cinc milions i mig de cupons a tot Espanya.

Josep Vilaseca, delegat territorial de l’ONCE, i Virgilio Moreno, batle d’Inca, acompanyats de María Carmen Soler, presidenta del Consell Territorial de l’ONCE; Antoni Peña, regidor del Dijous Bo; i Miguel Ángel Cortés, regidor de Comunicació, han estat els responsables de presentar aquest cupó en el centre de la ciutat.

«Estam molt contents que el Dijous Bo es promocioni per tot Espanya, gràcies al suport de l’ONCE i aquest cupó commemoratiu. Això posa de manifest que la fira és un referent, no només a Mallorca», destaca Moreno.

El cupó diari de l’ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres; per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie, i guanyar “La Paga” de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s’afegirà al premi de 35.000 euros. Els cupons de l’ONCE es comercialitzen per als prop de 20.000 agents venedors de l’ONCE. A més, es poden adquirir des de www.juegosonce.es, i en establiments col·laboradors autoritzats.

X