Biel Frontera: «Les noves tecnologies han d’anar vinculades directament amb el desenvolupament sostenible»

Una de les novetats d’enguany és la Fira de les Noves Tecnologies. Inca es convertirà durant el cap de setmana en seu de la tecnologia més capdavantera de l’illa. Biel Frontera, regidor de Noves Tecnologies, explica que en aquesta primera experiència «la idea és oferir un ampli ventall d’opcions tecnològiques».

L’objectiu d’aquesta fira, segons assegura Frontera, és «apropar les noves tecnologies als ciutadans mostrant un ampli ventall de novetats». En els 20 expositors que estaran instal·lats a la plaça de Mallorca, «tindrem des d’electrònica de consum tradicional a impressores 3D, escàners 3D, robots educatius, drones, aplicacions per a mòbils i webs, bicicletes i vehicles elèctrics, així com una exposició de les tecnologies antigues», comenta el regidor. Segons l’opinió de Frontera, «les noves tecnologies han d’anar vinculades directament amb el desenvolupament sostenible».

Dels 20 estands, 15 estaran destinats a empreses tecnològiques perquè mostrin als visitants els seus productes. En els cinc restants es realitzaran demostracions i tallers, en els quals es podran provar alguns dels productes d’última tecnologia del mercat. A més, es muntarà una pantalla gegant d’alguns LED de 18 metres, la més gran que hi ha a Mallorca.

La Fira de les Noves Tecnologies s’obrirà al públic el dissabte d’11 h a 21.30 h i el diumenge de 10 h a 20.30 h. Tant l’Ajuntament com els organitzadors esperen que aquesta nova Fira atregui a molts visitants. «Segons el feedback rebut, en les properes edicions millorarem la Fira i desenvoluparem activitats paral·leles», assegura Frontera.

 

X