La diversió està assegurada a la Segona Fira

El programa d’activitats previstes per a aquest cap de setmana fa honor al seu nom: la Fira de l’Oci. Durant el dissabte i el diumenge, els visitants podran gaudir d’una multitud d’actes relacionats amb el motor, l’esport i les noves tecnologies.

Aquesta Segona Fira destaca per la seva gran varietat d’esdeveniments. La moda i la gastronomia també hi estaran molt presents. El dissabte a les 21 h se celebrarà a la plaça de la Llibertat una nova edició de la Passarel·la Inca de Moda i els paladars dels visitants podran delectar-se, el diumenge, amb les tapes d’alta gastronomia de Peccata Minuta, en el Claustre de Sant Domingo de 12 h a 16 h.

Com a novetat, a la plaça de Mallorca estarà instal·lada durant tot el cap de setmana la Fira de les Noves Tecnologies. Es muntaran en total 20 expositors, en els quals els visitants podran informar-se sobre les darreres innovacions tecnològiques i provar algunes d’elles. També es realitzaran nombroses activitats infantils, exhibicions de ball i tornejos i tallers esportius. En el Quarter General Luque se celebrarà el Leather Fest Rock&Roll 2015, amb l’actuació de diversos grups i DJ. A més, el dissabte es disputarà la carrera Run Inca i la XII Gimcana Nocturna.

El diumenge arribarà carregat d’emoció i adrenalina amb el Campionat Balear de Trial Indoor, una exhibició de drift (derrapades controlades) i un gran espectacle d’stunt, trucs acrobàtics amb les motos realitzats per dos pilots del Top Ten mundial, Juanan del Fresne i Jon Peña.

X