3GLOPS, un projecte solidari per a «gent molt salada»

Una de les novetats que acollirà enguany la Primera Fira d’Inca és la presentació del projecte solidari 3GLOPS. La Fira de la Terra té com a nucli central les persones, el medi ambient, el benestar i l’equilibri. En aquesta mateixa línia, 3 Salut Mental va engegar fa ara un any el projecte d’emprenedoria social. A partir d’aquesta iniciativa, es va crear un centre especial de treball per a l’embotellament i distribució d’aigua de baixa mineralització.

Aquest centre és especial perquè compta amb una plantilla d’empleats única. En ell treballen persones afectades per alguna malaltia mental i gràcies al seu lloc de treball a 3GLOPS aconsegueixen millorar la seva qualitat de vida. Aquesta oportunitat laboral els permet, a més, manejar-se en el seu dia a dia amb les responsabilitats i obligacions a què qualsevol altra persona ha de fer front en el seu treball.

El dissabte 22 d’octubre a les 16.30 hores, a la plaça d’Espanya d’Inca, tendreu l’oportunitat de conèixer i contractar els seus serveis. En aquest sentit, cal tenir en compte que, a causa dels seus moderns sistemes de tractament, ofereixen un aigua d’excel·lent qualitat i amb un sabor agradable, atesa la seva baixa mineralització.

3GLOPS aposta pels valors de caràcter social amb la creació del Centre Especial d’Ocupació i, a més, es preocupa per la preservació mediambiental envasant l’aigua en ampolles reutilitzables fins a 80 vegades. Sens dubte, i així com expressa el seu lema, es tracta de la millor opció d’«aigua dolça per a gent salada».

X