La 80 edició del Trofeu Ciutat d’Inca de ciclisme se celebrarà el 25 de juliol

El pròxim dissabte 25 de juliol a les 15:30 hores, arriba una nova edició del Trofeu Ciutat d’Inca de ciclisme, que se celebrarà dins el marc de les Festes Patronals de Sant Abdon i Sant Senén. Es tracta del critèrium ciclista més antic de tot Espanya i aquest any arriba ja a la 80 edició. Com cada any, també es farà entrega el XXVII Trofeu Jaume Mestre, un premi que reconeix la combativitat a la prova.

“Des de l’Ajuntament d’Inca, estam molt contents que la 80 edició del Trofeu Ciutat d’Inca es pugui celebrar, tenint en compte l’actual provocada per la causa de la COVID-19, que ens ha obligat a cancel·lar moltíssimes activitats de les festes. Però hem aconseguit que una cursa amb tanta tradició es mantingui, sempre seguint les normes de seguretat i d’higiene”, assenyala el batle Virgilio Moreno.

La competició, organitzada pel Club Ciclista d’Inca en col·laboració amb l’Ajuntament d’Inca, es durà a terme un any més al barri de Crist Rei. El termini per poder-se inscriure a la carrera finalitza el 24 de juliol a les 20 hores pels federats i el 23 de juliol a les 19 hores pels participants que no estiguin federats. La inscripció es durà a terme a través d’un formulari de la pàgina web de la Federació de Ciclisme Illes Balears: webfcib.es/index.php/smartweb/inscripciones/inscripcion/15509-LXXX-TROFEU-CIUTAT-DINCA

X