El Campeonato de Baleares de Motocross Base llega el sábado en Inca

Comença el compte enrere pel Trofeu Ciutat d’Inca, prova del Campionat de Balears Motocròs Base, que se celebrarà el pròxim dissabte 25 de juliol a partir de les 8 hores en el circuit Territori 100 Emocions. En aquesta competició participaran atletes arribats de totes les Illes Balears, de les categories: 65 c.c., Minicròs, MX2, sub-18 i Promeses.

Per tant, a partir de les 8 hores es realitzaran les verificacions als participants dins el mateix circuit. A continuació, de 8.45 a 9.55 hores es duran a terme els entrenaments lliures i cronometrats de les diverses categories. Una vegada finalitzats els entrenaments, a les 10 hores començarà la cursa, que estarà dividida en dues tandes d’atletes. D’aquesta forma, de 10 a 11:20 hores, serà el torn dels corredors de la primera part i d’11.30 a 12.50 hores, ho faran la resta de pilots. Una vegada finalitzada la cursa, es farà l’acte de lliurament de premis a les 13.15 hores.

Dissabte, a les 9.00 hores abans de començar la competició, es durà a terme un homenatge a Adolfo Caballero, pilot de motociclisme que va perdre la vida la setmana passada a un tràgic accident de trànsit amb només 22 anys. Hi assistiran els familiars del pilot. D’altra banda, el diumenge 26 de juliol a les 9 hores, se celebrarà la Diada Motocròs a elit al mateix circuit Territori 100 Emocions.

X