Tòfol Castanyer: “La millor manera d’estimar la serra de Tramuntana és trepitjar-la i gaudir-ne”

El Museu del Calçat i de la Pell acull aquest dimecres la conferència “Les curses de muntanya des del respecte i la sostenibilitat del medi ambient”, a càrrec de l’atleta Tòfol Castanyer.

La presentació és per part del tinent de batle de l’Ajuntament d’Inca i delegat d’Esports de l’Organisme Autònom Institut Municipal d’Activitat Física,  Gori Ferrà Frau.

L’atleta de Sóller ha dit davant l’audiència: “La millor manera d’estimar la serra de Tramuntana és trepitjar-la i gaudir-ne.”
També ha assegurat que, personalment, no està d’acord que les curses de muntanya tinguin un impacte negatiu en el medi ambient.
Tòfol Castanyer va ser primer classificat en la Marató Internacional de Palma 2017; primer classificat del Campionat d’Espanya Ultra en la temporada 2015/2016; segon classificat de la Ultra Trail du Mont Blanc (UTMB), temporada 2013/2014; i primer classificat en la Salomon 4 Trails, temporada 2012/2013.
La conferència, a la qual ha acudit nombrós públic, compta amb el suport del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca.

 

X