Preparats per actuar!

La Trobada de Cossos d’Emergència és sempre una de les activitats més espectaculars del programa de les Fires d’Inca. I aquest any no és una excepció. La cinquena edició reuneix a la capital del Raiguer representants de tots els cossos de Mallorca implicats a atendre les emergències. Una gran ocasió perquè els ciutadans coneguin millor com actuen davant de qualsevol eventualitat.

Un dels objectius prioritaris de la Trobada és conscienciar el ciutadà de la importància de prevenir i d’actuar adequadament en situacions de risc. Organitzada per l’agrupació de Protecció Civil d’Inca, aquesta cinquena edició de la Trobada es desenvolupa avui diumenge, de 10 a 14 hores al matí i de les 16 a les 20 hores a la tarda, a la plaça de Mallorca de la ciutat. Una bona ocasió perquè el visitant de la fira vegi de més a prop com desenvolupen el seu treball.

Al llarg de la jornada es realitzen diversos simulacres, entre ells un que sempre impacta l’espectador: treure d’un vehicle suposats ferits en un accident de trànsit i traslladar-los en ambulància al corresponent centre sanitari.

X