L’art i la gastronomia tenen una cita amb la Tercera Fira

Aquest cap de setmana se celebra a Inca la tercera i darrera de les Fires que precedeix al Dijous Bo. La Fira de l’Art posarà punt i final a tres intenses setmanes plenes d’activitats i esdeveniments per a tota la família amb vista ja a la celebració del Dijous Bo. El 5 i 6 de novembre a Inca trobarem tot allò relacionat amb la cultura, l’art, la gastronomia i l’artesania.

Durant tot el dissabte i el diumenge, els inquers i visitant podran gaudir de nombroses activitats i mercats. Entre ells destaquen el mercat medieval d’Inca, la mostra Cuines del món o el Rata Market, una novetat d’aquest any que consisteix en la instal·lació d’un mercat únic i efímer amb productes de disseny, art i artesania.

La inauguració de la Fira es realitzarà demà al matí a les 12 h encara que prèviament, a les 10 h, es durà a terme una visita guiada al Cementiri d’Inca. Ja a la tarda es disputarà el Trofeu de Natació Màsters i Premasters Ciutat Inca, el tast de cervesa ‘Meet the Bewer’ o la tercera semifinal de l’Inca Sound.

Per a la jornada del diumenge estan preparades més activitats relacionades amb l’art, la cultura i la gastronomia. Durant tot el dia s’instal·larà a la plaça del Mercat Cobert la Fira Vegana i a les 12 h està prevista la celebració de la tradicional missa en memòria de les dones sabateres de la comarca.

X