La Fireta Friqui

Còmics, videojocs o cavallers Jedi i altres curiositats ompliran el centre d’Inca aquest cap de setmana amb la Fireta Friqui.

Aquest cap de setmana, una quinzena de paradetes de còmics, llibres i tota mena d’objectes relacionats amb el cinema, l’animació i els videojocs donaran un nou color als carrers Major i Comerç d’inca.Vila. Virgilio Moreno, Batle d’Inca, Antònia Sabater, regidora de Fires i Dijous Bo i Joan Miquel Morey de l’Associació d’Amics i Víctimes del Còmic, han presentat aquesta primera edició amb el desig que sigui un punt de partida per a noves trobades.Durant tot el cap de setmana es podrà gaudir de novetats i d’edicions de col·leccionista d’una gran varietat de còmics i llibres, deixant un lloc per la producció feta a les Illes. Però no es tractarà d’una mostra estàtica, ja que s’han organitzat una sèrie d’actes per dinamitzar aquesta festa gràfica.

L’objectiu tant de l’Ajuntament d’Inca com de l’Associació d’Amics i Víctimes del Còmic és que l’esdeveniment sigui un punt de trobada pels amants d’aquest oci i també un lloc on descobrir aquest món.

X