Inca convida a participar del Dijous Bo a totes les Illes Balears

Una representació de l’Ajuntament d’Inca i de la societat inquera s’ha desplaçat a Palma per convidar a tots els habitants de les Illes Balears a participar el pròxim 18 de novembre del Dijous Bo. Virgilio Moreno, batle d’Inca; Antoni Peña, regidor del Dijous Bo; i Miguel Ángel Cortés, regidor de Comunicació, han encapçalat el grup que ha visitat el Consell de Mallorca, el Parlament de les Illes Balears i el Consolat de Mar, seu de la Presidència del Govern de les Illes Balears, per explicar tota la programació de la gran fira de Mallorca.

En primer lloc, la comitiva de la ciutat d’Inca ha acudit a la seu del Consell de Mallorca per complir amb la tradició i convidar la corporació insular a la celebració del Dijous Bo. Durant la recepció, i com a símbol de la convidada, el batle ha lliurat a la presidenta del Consell, Catalina Cladera, una còpia del cartell que enguany promociona la fira i una senalla amb productes típics del municipi.

Després, la delegació inquera s’ha traslladat al Parlament de les Illes Balears, a on han estat rebuts pel president Vicenç Thomas, a qui també han convidat a gaudir del Dijous Bo. Una vegada més, durant la recepció s’ha fet entrega del cartell i un lot de productes locals.

Finalment, la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha rebut al Consolat de Mar la comitiva de les festes del Dijous Bo d’Inca. Armengol, Moreno i el cronista de la ciutat, Gabriel Pieras, han dirigit unes paraules als assistents, i la presidenta ha rebut els obsequis i el cartell de la fira en aquest acte, ja tradicional, abans de la celebració del Dijous Bo.

X