Inca viurà la segona quinzena de novembre més intensa que es recorda mai

Inca viurà la prolongació de les festes durant tot el mes de novembre. L’ajornament per la situació meteorològica de la Nit del Vi, el Vermut Fest i l’IncFern, unit a la reobertura del Teatre Principal faran possible que la ciutat d’Inca visqui la segona quinzena del mes de novembre amb més esdeveniments que es recorden.

Tot just acabar el Dijous Bo, el divendres 19 de novembre, el Teatre Principal d’Inca acull l’obra Primavera de bèsties, que va ser premi de teatre Pare Colom l’any 2020, una obra actual, que va ser estrenada amb un gran èxit al Teatre Principal de Palma, i de la qual ara es podrà gaudir al Teatre Principal d’Inca.

Dissabte dia 20 se celebra una gala lírica amb el tenor José Manuel Sánchez, acompanyat al piano per Francesc Blanco, que interpretaran peces d’òpera, sarsuela i cançó.

El mateix dissabte vespre, celebrarem la ja popular Nit del Vi, que havia d’haver tingut lloc el dia 6 de novembre passat en el marc de la Tercera Fira.

Per concloure la setmana gran, el cinema torna a Inca el diumenge 21 amb la projecció a les 16.30 hores al Teatre Principal de la pel·lícula d’animació «La familia Addams 2». Després a les 20 hores es projectarà «Sin tiempo para morir», la darrera aventura de l’espia James Bond.

El cinema continua les seves projeccions al Teatre el dijous 25 de novembre a les 20 hores amb la pel·lícula «Maixabel», dirigida per Icíar Bollaín.

El darrer cap de setmana de novembre serà gairebé com una de les setmanes prèvies al Dijous Bo, amb la celebració del VermutFest, i de la màgica nit de foc Inc’Fern 2021 a la plaça de Toros d’Inca, tot això previst per dissabte 27 de novembre. Dins del VermutFest s’hi inclouen concerts de grups tan coneguts com Anegats.

Com a colofó ​​al mes de novembre, el diumenge 28 a les 17.30 el Teatre ofereix dos esdeveniments. A la seva sala principal, el concert «100% Jodlowski» i a la sala petita «Serendipidad o el desbaratamiento de los poetas».

X