Ja som a la Fira de la Terra i a les Firetes 2018!

El batle d’Inca, Virgilio Moreno, ha donat aquest dissabte, 20 d’octubre, per inaugurada la Primera Fira d’Inca d’enguany -la Fira de la Terra-, en la qual el reciclatge, la sostenibilitat, el medi ambient, el vi, la salut i l’ecologia, la presència dels cossos d’emergència, les cuines de campanya, la gastronomia, el comerç i els productes autòctons formen part de la proposta del consistori de la capital del Raiguer. Avui dissabte i demà diumenge un grapat d’activitats ompliran de contingut aquesta Primera Fira. També els nins han començat a passar-s’ho bé a les activitats de les Firetes 2018. Benvinguts!

Les activitats pels nins d’avui dissabte:

De 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores, l’avinguda del General Luque, escenari dels TALLERS INFANTILS, a càrrec de Natura Parc. Els participants tendran opció de fer tallers de fang, el taller “Cream un animal” i el taller de màscares.

El Mercat Municipal Cobert acull, a partir de les 10.30 hores, PETITS MATANCERS, una activitat que pretén ensenyar als més petits a fer sobrassades. Hi haurà “la festa de la pastada”, a càrrec de la gent del Mercat d’Inca amb el suport d’Especias Crespí. Les inscripcions costaran 10 euros per infant.

D’11.00 a 19.00 hores, al carrer de Jaume Armengol,  la II FIRA DEL RECICLATGE, amb exposicions, tallers i activitats.

També d’11.00 a 19.00 hores, al carrer de Jaume Armengol, activitats PRO VIATGES D’ESTUDIS. Tallers, venda de manualitats i coques casolanes serviran per recaptar fons per als alumnes.

D’11.00 a 19.00 hores, a la plaça d’Antoni Fluxà. la FIRETA VEGANA, amb activitats i tallers a càrrec de Vegan Chefs.

La plaça de Santa Maria la Major es vestirà de festa per acollir, d’11.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores, l’espai lúdic familiar ECOJUGA I LUDOPEQUES, a càrrec de l’equip d’Activa la Cultura & la Residual.

A les 12.00 hores, CERCAVILA per tota la Fira a càrrec de BATUCADA FIERES D’INCA i la colla dels CAPARROTS d’Inca.

A les 12.30 hores, a la plaça d’Espanya, actuació infantil EL FOLLET VERMELLET, a càrrec de la companyia ESTUDI ZERO TEATRE.

Ja d’horabaixa, de 16.00 a 19.00 hores, JOCS POPULARS I TRADICIONALS, al carrer de Jaume Armengol.

A les 16.00 hores, els pallassos FLOP I TOTÓ de TEATRITX actuaran a l’avinguda dels Reis Catòlics.

A les 16.45 hores, el sempre esperat CONCURS DE DIBUIX INFANTIL es farà realitat a l’avinguda dels Reis Catòlics.

A les 19.30 hores, per concloure la jornada infantil de dissabte, començarà al carrer de Sant Francesc -darrere el Mercat Cobert- un CONTACONTES de FINESTRA AL SUD.

 

X