El Mercat Pagès, eix central del Dijous Bo 2015

El compte enrere per gaudir del Dijous Bo 2015 ja està marxa. Aquest dematí s’ha presentat l’extens programa d’activitats que es desenvoluparan a Inca cada dia des d’avui mateix fins a l’esperat dijous 19. Aquest any, com a novetat, s’avança el pregó de festes al divendres.

Després del gran èxit de participació de les tres Fires d’Inca, les expectatives generades per aquest Dijous Bo són molt altes, i per això l’Ajuntament d’Inca ha dissenyat un programa de festes a l’alçada.

El divendres 13, se celebrarà a les 19 h una cercavila de capgrossos i a les 20.45 h la presidenta de Rotary Club d’Inca, Margalida Maria Grau, serà l’encarregada de llegir el pregó a l’església de Santa Maria la Major. Després, l’Orfeó l’Harpa d’Inca oferirà un concert en el mateix lloc.

L’acte més important del dissabte 14 serà sens dubte el XVII Ral·li Dijous Bo, que començarà a les 8 h del matí. No menys especial serà l’espectacle de correfoc de l’Inca’fern a partir de les 23 h a la plaça de Santa Maria la Major.

El diumenge 15 tendrà lloc la tradicional eucaristia solemne a les 10.30 h. A aquesta mateixa hora, a la plaça de la Quartera, està programada la XVI Trobada de Gegants, que recorrerà els principals carrers de la ciutat. A més, des del diumenge fins al dijous 19, es realitzarà un concurs ornitològic, que s’exposarà en el Mercat Municipal.

Com a preludi al Dijous Bo, el dimecres 18 els visitants podran gaudir entre moltes altres coses d’un gran mercat tradicional pagès, una mostra de vi mallorquí, el XXIII Concurs Morfològic de Porc Negre mallorquí o una mostra de sobrassada. A més, a les 17.30 h a la plaça del Bestiar se celebrarà l’acte d’inauguració del Dijous Bo.

El dia gran d’Inca estarà farcit d’activitats per a tots els gustos i públics. Entre elles destaquen la Mostra de Comerç a la plaça de Mallorca, la Mostra del Calçat, la III Implosió Gastrocreativa “Van Big”, el lliurament de premis del Concurs de Porc Negre Mallorquí o les cercaviles del Circ Bover.

Descarrega’t aquí el programa del Dijous Bo 2015

X