El Dijous Bo alça el teló

El Dijous Bo 2014 ja és aquí. El batle d’Inca, Rafel Torres, ha tallat la cinta en el tradicional acte d’inauguració de la gran fira de Mallorca. A continuació, la comitiva municipal, encapçalada per la primera autoritat de la ciutat, ha realitzat l’habitual recorregut pel mercat pagès, que està ple d’animació.

Un mercat pagès que s’ha consolidat com una gran referència del Dijous Bo. Creat el 2009 amb l’objectiu de reforçar els orígens agrícoles de la fira, el mercat ha anat creixent cada any, i en aquesta edició superarà les 200 parades. Ocupa diversos carrers i escenifica perfectament les tradicions del camp mallorquí, tant en la indumentària dels comerciants com en els productes que ofereix.

Els carrers d’Inca són ja fidel reflex de l’ambient festiu que precedeix el Dijous Bo. El bon temps està acompanyant i el pas de les hores confirma l’enorme poder de convocatòria de la popular fira. Molta gent vol gaudir ja avui de la festa, a l’anomenat Dimecres Bo, fet que unit a la gran afluència de públic que s’espera demà tindrà com a resultat les més de 200.000 persones que preveu l’organització.

X