La literatura arriba a les Fires

Aquesta nit s’ha celebrat a la sala d’actes del Claustre de Sant Domingo la presentació de les obres guanyadores dels Premis Literaris Pare Colom 2015. Emili Sánchez, en la categoria poesia amb L’afrau del nigromant, Miquel Àngel Vidal, a la de teatre amb El bosc de Birnam i Joan Perelló, a la de narrativa amb Música de la indiferència han estat els guanyadors d’un certamen en el qual la continuïtat i futura promoció estan assegurades, segons ha promès el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Miquel Àngel Vidal va ser el primer guanyador dels Premis Pare Colom l’any 2003, i aquesta nit ha tornat a rebre el referit reconeixement, aquesta vegada en la categoria de teatre. Emili Sánchez, guanyador en poesia amb L’afrau del nigromant, ha escrit 10 llibres als seus 32 anys. L’altre guanyador, Joan Perelló, ja suma 13 publicacions.

El batle d’Inca, Virgilio Moreno, s’ha mostrat molt sensibilitzat amb la cultura de la capital des Raiguer i ha subratllat que “no hi ha millor manera de començar les Fires». El director de l’Institut d’Estudis Baleàrics, Josep Ramon Cerdà, ha donat l’enhorabona al consistori pel seu esforç en pro de la cultura i ha promès el seu suport en tasques de promoció i difusió de les obres premiades.

[widgetkit id=”2″]

X