El ca d’Inca protagonitza el cartell del Dijous Bo 2021

El Dijous Bo 2021 ja té imatge. L’empresa inquera Neo Agencia ha resultat la guanyadora del concurs convocat per l’Ajuntament d’Inca amb la finalitat d’escollir la imatge promocional de la gran fira de Mallorca. El batle d’Inca Virgilio Moreno, el regidor de Dijous Bo Antoni Peña i el regidor de Comunicació Miguel Ángel Cortés, juntament amb el gerent de l’empresa José Antonio Vidal, han presentat avui el cartell.

«Després d’un darrer any sense Dijous Bo, avui presentam aquest cartell amb més il·lusió que mai. La proposta escollida representa a la perfecció el sentiment actual de tots els inquers i les inqueres. Inca torna a ser una ciutat molt activa en plena temporada alta amb les Fires i el Dijous Bo», assenyala Moreno.

El protagonista de la imatge és un ca, que representa l’orgull i l’alegria de tots els inquers i inqueres de poder tornar a celebrar el Dijous Bo, després de mesos tan complicats. Així doncs, el claim que enguany proposa el cartell guanyador és «La ciutat d’Inca torna a passejar». En aquest sentit, Vidal destaca que «vàrem presentar aquesta proposta per ajudar a promocionar i recuperar aquest dia tan especial. Des del primer moment, teníem clar que havíem de fer al·lusió a la crisi generada per la COVID-19 i la importància de poder recuperar les nostres tradicions».

Per poder desenvolupar la proposta guanyadora, Neo Agencia ha comptat amb la col·laboració del fotògraf Víctor Prieto i els models Toni Morell i el seu ca, en Django, que també han participat en la presentació. Neo Agencia és una empresa inquera, que des de 2002 ofereix serveis integrals d’imatge, disseny i publicitat per a empreses.

X