Incajazz se consolida

Les més de 300 persones que es varen donar cita ahir al Pati d’Armes del Quarter General Luque, varen gaudir de l’actuació del quartet mallorquí Morgana Jazz, que foren les encarregades de tancar l’edició d’aquest any del Festival IncaJazz. El grup va fer les delícies del públic, amb el seu estil musical que recorre el jazz de totes les èpoques, fent gala del gran talent musical que tenen les seves integrants: Llucía Gomila, Lucía Latorre, Xisca Oliver i la reconeguda percussionista Nailé Sosa.

«Ha estat un plaer poder gaudir de l’enorme qualitat musical del quartet Morgana Jazz. Han tancat l’edició de l’IncaJazz 2020 de la millor manera possible i deixant el nivell molt alt per a les pròximes edicions», ha assenyalat la regidora de Cultura, Alice Weber.

D’altra banda, Weber ha destacat la bona acollida que ha tingut de nou aquest festival de jazz, tot i les circumstàncies actuals: “A causa de la COVID-19, no hem pogut fer l’Incajazz així com ens hagués agradat, però estam contents d’haver aconseguit mantenir aquest esdeveniment tan tradicional durant l’estiu inquer. Vull donar les gràcies als artistes que hem tingut aquest any i als assistents pel respecte que han tengut cap a l’organització i el compliment de les mesures».

X