Virgilio Moreno: “Ara arrenca la temporada alta a Inca”

Virgilio Moreno, batle d’Inca, es mostrà del tot animat en el moment de les presentacions de les Fires prèvies a la “Fira de les Fires” que és el Dijous Bo. “Pareix que era ahir quan acomiadàvem les Fires de l’any passat, i ja ha passat un any. Estam molt contents del programa d’activitats que hem confeccionat. La coordinació de tota la gent que treballa en aquest aspecte ha estat fonamental.”

El màxim responsable del consistori d’Inca assenyalà que “volem que la gent surti al carrer i que tengui el seu espai a les 215 activitats que posarem en marxa. Vull fer una convidada a tots els veïns i als nostres visitants perquè puguin veure què és i el què som capaços de fer a Inca”.

La proposta de les Fires de 2017 és molt variada i va dirigida a tot tipus de públic. Exposicions, esports, tallers, mercadets, música, etc. formen part d’un programa enfocat a persones de totes les edats.

Moreno no s’oblida de “donar les gràcies a totes les àrees de l’Ajuntament, a la Guàrdia Civil i a la Policia Local per l’esforç que han fet en la preparació de tots els actes i el que faran els pròxims dies. Sense ells, res no seria possible”. El batle comenta també que “la portada del programa de Fires reflecteix de manera molt fidel el que pretenem fer: sortir al carrer, omplir les places i mostrar l’esperit de la societat inquera. Ara arrenca la ‘temporada alta’ a Inca”.

 

X