Virgilio Moreno: «És una edició molt especial perquè hem introduït molts canvis»

El batle d’Inca, Virgilio Moreno, es va mostrar aquest dilluns molt il·lusionat durant la presentació de la programació de les Fires d’Inca 2016. Així com va expressar el màxim representant de l’equip de govern de la ciutat, aquest any se celebrarà una edició molt especial «perquè s’han introduït molts canvis». Igualment va recalcar que «tot allò que ja va funcionar l’any passat s’ha potenciat, encara que sobretot s’ha innovat per oferir als ciutadans tres caps de setmana plens d’activitats».

Precisament la programació d’enguany acumula un total de 207 activitats, 43 de les quals estan dirigides als nins. De tots aquests esdeveniments, va afirmar Moreno, «se’n podrà gaudir als nostres carrers i places». En aquest sentit, el batle ha recordat que aquestes festes no serien possibles si no fos «gràcies a la col·laboració de totes les àrees de l’Ajuntament i molt especialment de moltes associacions i col·lectius d’Inca».

Respecte a l’objectiu principal de les Fires, Moreno ha explicat que «nosaltres el que volem és expressar el nostre sentiment d’inquers i el nostre potencial com a ciutat». Per aconseguir-ho ha animat els ciutadans que convidin i obrin les seves portes a la resta d’habitants de l’illa.

X