Vigília del Dijous Bo!

Aquest dimecres, 13 de novembre, vigília del Dijous Bo 2019, serà una jornada carregada d’activitats. Arriba un dels dies més esperats a Inca, i és qüestió de “donar-ho tot”. L’EXPOSICIÓ RAMADERA a la plaça del Bestiar a partir de les 13.00 hores i el posterior XXVII CONCURS MORFOLÒGIC DEL PORC NEGRE MALLORQUÍ en el mateix recinte,  la III MOSTRA “DIJOUS LA MAR DE BO”, que de 16.00 a 22.00 hores en jornades de dimecres i dijous discorrerà a l’avinguda d’Alcúdia i darrere de la plaça de Mallorca, formen part important de la programació.

Evidentment, tampoc cal deixar de costat propostes tan interessants com el MERCAT TRADICIONAL PAGÈS , que de 17.00 A 22.00 hores coparà els carrers més cèntrics de la ciutat, o el CONCERT D’HAVANERES I MÚSICA MEDITERRÀNIA, que oferiran Els Gerrets de Vistalegre, a la plaça d’Orient a partir de les 20.00 hores. La presentació, a les 18.00 hores (plaça de la Llibertat i plaça de la Quartera), de la MOSTRA DE COMERÇ adquirirà també protagonisme.

La tradicional INAUGURACIÓ DEL DIJOUS BO serà a les 17.30 hores a la plaça del Bestiar. Xeremiers  i Revetlers des Puig d’Inca actuaran en el tall de la cinta inaugural. Després del tall protocol·lari de la cinta, animació itinerant pel recorregut del mercat pagès a càrrec dels xeremiers i actuació dels Revetlers des Puig d’Inca, fins a la plaça d’Espanya. Revetla del Dijous Bo!

 

X