Una Fira del Cuixot amb el millor tallador del món

Una de les grans novetats del Dijous Bo d’aquest any serà la celebració d’una Fira del Cuixot, esdeveniment organitzat per l’empresa Caprichos de Jamón, que dirigeix el mestre tallador José Abellán. La Fira obrirà les seves portes a les 11 hores de dimecres al Claustre de Sant Domingo i durant dos dies oferirà al visitant tot allò relacionat amb el cuixot. Dues jornades apassionants en què els millors talladors oferiran una demostració del seu mestratge en el tall.

L’esdeveniment inclou un concurs de talladors de cuixot amb fins solidaris, un maridatge amb vins de la bodega Macià Batle i, en ambdues jornades, cuina en directe amb la presència de dos grans cuiners: Andreu Genestra i Santi Taura.

Però en un esdeveniment amb el cuixot com a màxim protagonista no podia faltar el considerat millor tallador del món: Florencio Sanchidrián, designat ambaixador mundial del cuixot ibèric per l’Acadèmia Mundial de Gastronomia. Sanchidrián oferirà una exhibició el mateix Dijous Bo, a les 14 hores al Claustre, que sens dubte es presenta com una de les activitats més atractives de l’extens programa de la gran fira d’Inca.

X