Un trivial de Harry Potter i un taller de còmics entre les activitats de la Fireta Friqui

Un dels esdeveniments més esperats pels amants del món del còmic, l’anime i els videojocs és la Fireta Friqui que se celebrarà aquest cap de setmana en el marc de la Fira del Oci. Aquesta Fireta promet portar des dels més clàssics còmics i llibres fins a la darrera tecnologia en gadgets, i les novetats literàries i de videojocs als carrers del Comerç i Major de 10 a 19 hores.

A la presentació de la Fira, el coordinador, Joan Miquel Morell, ha explicat que s’exposaran bàsicament articles relacionats amb la cultura gràfica vinculada al cinema i els dibuixos animats. A més, estan programades diferents activitats tant per a nins com per a adults.

El dissabte 29, a les 17 h, els nins i nines que ho desitgin podran realitzar un taller de còmic amb l’historietista i dissenyador mallorquí Rafel Vaquer. «És una oportunitat magnífica per a tots als qui els agrada fer còmics», ha indicat Morell. Per als més grans, a les 18 h, es presentarà el còmic Costa de Mallorca, un llibre col·lectiu realitzat per 18 il·lustradors de les Illes en el qual a cadascun li ha tocat dibuixar un tros de la costa mallorquina.

Per a la jornada del diumenge 30 d’octubre, s’ha programat un espectacular trivial gegant de Harry Potter que començarà a les 11 h. A la tarda, es realitzarà un taller d’escriptura èlfica a les 17 h i una hora més tard, a les 18 h, es presentarà el còmic Almallutx.

X