Un simulador, la gran novetat de la fira d’atraccions

Des del dissabte passat 24 d’octubre i fins al proper 20 de novembre, els amants de la diversió poden gaudir de les atraccions que hi ha instal·lades en el recinte firal del Quarter General Luque. Aquest any s’ha canviat la ubicació de la Fira, que ara se situa darrere del Museu del Calçat, una aposta de futur que trasllada les atraccions a un lloc més ampli i espaiós.

Enguany s’ha instal·lat per primera vegada a Inca un simulador d’atraccions en el qual es recrea, per exemple, que el visitant està muntat en una muntanya russa. Una altra de les novetats de 2015  és la Tagada. Popularment coneguda com “l’olla”, torna a la fira d’Inca, després de més d’una dècada sense muntar-se a la ciutat. Els assistents també podran gaudir de les atraccions més típiques com són la granota o els cotxes de xoc, així com les casetes de menjar i punteria.

L’actuació de Cucorba, un grup dedicat a l’animació infantil, va inaugurar amb èxit d’assistència el parc d’atraccions, que obrirà de divendres a diumenge fins al 20 de novembre. L’horari d’obertura és de 17 h fins que hi hagi gent els divendres i d’11 h a 13 h al matí i de 16 h a 23 h a l’horabaixa els dissabtes i diumenges.

[widgetkit id=”9″ name=”Feria atracciones”]

X