Un gran dispositiu vetllarà per la seguretat de tots els assistents

Per demà, Dimecres Bo, i el Dijous Bo ja està preparat un ampli dispositiu de seguretat en el qual participaran cossos de policies de diversos municipis, Guàrdia Civil, Protecció Civil d’Inca i de pobles veïns, i l’Hospital d’Inca.

Segons ha assegurat la regidora de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Antonia Triguero, «només per al dimecres a la nit estan preparats 40 efectius de la Guàrdia Civil que treballaran a les rotondes i de paisà per l’interior». A més, Triguero ha explicat que està preparat un pla d’emergència i els vials de pas ràpid.

Malgrat no haver fet una estimació de les persones que s’esperen per a aquest any, la regidora ha destacat que, «després del gran èxit que han tingut les Fires, és molt probable que augmenti la gent que vagi a Inca» i ha afegit que, «a més, aquest any està previst molt bon temps».

Perquè els residents i visitants puguin gaudir tranquils de les festes, Triguero ha recomanat que «els que vénguin amb cotxe ho facin al més aviat possible» i que mentre passegin pels carrers «es tinguin les pertinences ben vigilades per si hi ha qualque carterista».

Respecte a la revetlla del Dimecres Bo, la regidora ha recordat als assistents que pretenguin fer botellón que aquest any es perseguirà amb multes de fins a 300 euros i ha pregat que la gent begui «de manera responsable i sense embrutar els carrers».

X