Trens especials per al Dimecres Bo i el Dijous Bo

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha fixat serveis especials de tren per incrementar l’oferta de transport públic amb motiu de la revetlla del Dimecres Bo i la jornada festiva del Dijous Bo.

Segons ha informat la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat en un comunicat, els horaris especials es fixen per a l’horabaixa del Dimecres Bo i la matinada del Dijous Bo.

En concret, hi haurà serveis especials entre Palma, Inca i sa Pobla cada hora, i entre Inca i Manacor cada hora i mitja, que començaran des de les 23.00 fins a les 04.00 hores des de Palma a Inca.

Així, hi haurà viatges Inca-Palma des de les 00.17 hores del Dijous Bo fins a les 5.17 hores, amb freqüències cada hora.

Des de sa Pobla, el servei especial en direcció a Inca s’iniciarà a les 00.00 hores del Dijous Bo i fins a les 05.00 hores, cada hora.

Els viatges de tornada cap a sa Pobla, des d’Inca, s’iniciaran a les 23.35 hores del dimecres fins a les 04.35 hores del dijous amb viatges cada hora.

Des de Manacor a Inca el servei especial s’iniciarà a les 23.00 hores del dimecres fins a les 03.30 hores del dijous, amb freqüències de cada hora i mitja.

Els últims serveis del dia del Dijous Bo seran a les 22.05 hores d’Inca a Palma, a les 22.55 hores d’Inca a Manacor i a les 22.07 hores d’Inca a sa Pobla.

X