«Tots hem de lluitar contra el càncer»

La lluita contra el càncer no admet treves. És una batalla que ha de lliurar-se diàriament, sense descans, amb l’objectiu que cada dia es faci un pas més en la investigació per eradicar aquesta malaltia. La Junta Local d’Inca de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) aprofita les Fires per realitzar diversos actes encaminats a recaptar fons molt necessaris perquè moltes persones afectades vegin amb optimisme el futur.

L’acte central tindrà lloc diumenge que ve. Amb el lema “Tómale el pelo al cáncer”, la Junta Local d’Inca ha organitzat, en col·laboració amb la perruqueria 1973, un esdeveniment que permet participar a tot el qui ho desitgi: podrà rentar-se els cabells i pentinar-se per 10 euros, i per 20 afegint el tall. Una bona oportunitat per comprovar l’excel·lent treball de les persones que desenvolupen la seva tasca a la perruqueria 1973, i al mateix temps realitzar una aportació a un acte de caràcter solidari, ja que tota la recaptació es destinarà a la lluita contra el càncer.

Antònia Llobera és la presidenta de la Junta d’Inca i mostra la seva satisfacció per la col·laboració ciutadana: “Serà el cinquè any que celebrem aquest acte i sempre hem quedat molt satisfets de la resposta de la gent, que demostra estar molt conscienciada de com és d’important col·laborar. Tots hem de lluitar contra el càncer.”

La màxima responsable a Inca de l’AECC recorda que, “a més de l’esdeveniment a la perruqueria, també hi ha altres formes de col·laborar. Fora tindrem una taula amb diversos articles, com samarretes, bosses o un calendari solidari, que venem a preus molt raonables perquè tot el qui vulgui pugui aportar en la recaptació de fons”.

X