Tots els grups municipals participen de la inauguració del Dijous Bo

Tots els grups polítics del consistori inquer han pres part a la inauguració del Dijous Bo 2013. El portaveu d’independents d’Inca, Àngel García, ens comenta que el Dijous Bo és una festa molt emotiva i que per a tots els inquers una data molt assenyalada. Segons García, allòimportant és la gent, que s’acosti molta gent fins a Inca.
“No som molt donat a sortir a les fotos i vídeos, però en aquesta inauguració intent col·locar-me davant, només perquè per mi és molt emotiu, per a tots els inquers és molt significada. Hem de ser un poc egoistes. Hem de pensar en la qualitat i la gent que el conforma, deixant de costat les xifres.”
Per la seva banda, el socialista Xavier Ramis ens diu que és una fira molt sentida i una bona manera de dinamitzar la nostra economia, una festa de lluita i de reconeixement. “Inaugurem una fira que la gent d’Inca sentim en el cor, és una forma de dinamitzar l’economia, però també una ocasió per criticar certes situacions, i per això portem aquest color verd, pels retalls que pateixen els nostres fills. Necessitem aquesta fira per la crisi, especialment per l’atur, i a través d’aquesta gent hem de crear indústria, ja que la nostra ciutat sempre ha estat un referent.”

Finalment, Antoni Rodríguez, del grup municipal Més per Inca, ens explica que el que volen per a tots els inquers és que faci un bon dia i que tot Mallorca s’acosti fins a Inca i compri al comerç inquer. “Ja ha passat un any, i el que volem per a tots els inquers és que faci un bon dia i la gent véngui, que s’acostin per gaudir d’un dia de festa. El divendres farem balanç.” Tots coincideixen en el mateix, desitgen una bona festa als milers de visitants que entre ahir i avui passaran per la capital del Raiguer.
Pots veure el vídeo a la web: https://www.dijousbo.es/los-videos-2/

X