Tots amb Álvaro

Al programa de les Fires d’Inca també hi ha espai per a la solidaritat. Divendres que ve es presentarà, a les 18 hores al Claustre de Sant Domingo, el llibre La fuerza de Álvaro, amb l’objectiu de recaptar fons per ajudar un nin de poc més de dos anys que pateix un tipus de distròfia muscular qualificada com a malaltia rara i que només afecta tres persones a Espanya.

La fuerza de Álvaro és un relat en format conte en el qual la seva autora, Mara García de Leaniz, descriu un món de fantasia amb un evident paral·lelisme amb la vida del petit, la mare del qual, Elvira, destaca la importància de l’acte per ajudar que el seu fill pugui tenir un futur millor.

“Qualsevol iniciativa per recaptar fons que ajudin a la investigació d’aquesta malaltia suposa un pas molt important per tenir esperances en la curació del meu fill”, assegura la mare d’Álvaro.

Elvira parla també de com és de complicat combatre una malaltia rara: “La investigació es fa només amb fons privats, i això limita molt les possibilitats d’aconseguir resultats immediats.”

Tota la recaptació es destinarà a la Fundació Andrés Marcio, que s’encarrega de canalitzar els diners que s’obtenen en la lluita contra aquesta malaltia, de la investigació de la qual s’encarrega un laboratori de París.

X